Login
Toon overzicht alle artikelen
Toon alle artikelen

Zaterdag 22 september, TABA 3 – DVVA 13: 1-1

Geschreven op zondag 30 september 2012, 12:56u door Onno Spruijt


Op zaterdag, de mooiste dag van de week, was het tijd voor de Drieburg derby tegen het meestal gelijkwaardige TABA. Na een puik openingsduel een week eerder, was er goede moed dat er ook deze zaterdag 3 punten zouden worden gepakt. TABA vroeger altijd spelende met een hele lelijke middenvelder met een paardenstaart had dit jaar een aantal teams samengevoegd om de strijd in de vijfde klasse aan te gaan.

 

Op het groene gras van veld 1 van de buren kwam DVVA 13 redelijk uit de start blokken maar moest in de eerste helft toch het onderspit delven tegen de formatie van TABA. Voorin werden weinig kansen gecreëerd en TABA was feller in de duels. De verdediging onder leiding van aanvoerder Doggen wist lang stand te houden mede dankzij een aantal katachtige reflexen van doelman Izacks. Maar na een schot van TABA, in eerste instantie goed gepareerd door dezelfde Izacks, viel er vlak voor het rustsignaal, uit de kluts toch de 1-0.

 

Na het achterover gieten van het slappe Pickwick aftreksel werd DVVA sterker. TABA creëerde nauwelijks meer kansen en DVVA kwam steeds dichter bij een doelpunt. Na een aantal mislukte pogingen was het Cardol senior die vanaf de linkerzijde een voorzet gaf die werd gemist door een verdediger waarna ondergetekende de bal simpel kon binnen tikken, 1-1, mede de eindstand van dit duel. Toch wel een terechte uitslag. Gelukkig bleven de punten ook dit keer weer op sportpark Drieburg.

 

Gegroet,

 

De man van glas